El-INSTALLATØREN AS > Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://el-ias.no

INFORMASJON OM ANSVARLIG ENHET
Navn: EL-INSTALLATØREN AS
Epost: post@el-ias.no
Telefon: 919 28 000
Adresse: Arnstein Arnebergsvei 17
1366 Lysaker

 

Personvern
Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles
Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

  • For å ta kontakt og tilby våre tjenester
  • For å gi tilgang til våre tjenester
  • For å sende relevant informasjon
  • For å gi kundeservice og støtte
  • For å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Lagringstid
Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst fem år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst fem år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor kundeforhold slettes personopplysninger etter at databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.


Cookies (informasjonskapsler)

Når du besøker våre nettsider registreres ulike biter av informasjon om deg i en ”Cookie”. En Cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som lagres lokalt hos deg. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Det den gjør er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel når du besøkte oss sist eller data du har tastet inn i et skjema.

Det er cookies som gjør at en nettsiden husker hvilket språk du foretrekker, hvilket navn du pleier å fylle et skjema med, og hvor i verden du er. En cookie blir lagret av din nettleser på din maskin, og du kan selv slette alle lagrede cookies gjennom nettleserens preferanser dersom du ønsker det.

Innstillinger for bruk av informasjonskapsler i nettlesere

Ved å tillate bruk av informasjonskapsler vil du kunne få en mer relevant brukeropplevelse av nettsteder du besøker. Du kan likevel endre på dette ved å gjøre endringer i innstillinger i din nettleser. På nettvett.no finner du beskrivelser til hvordan du kan slette informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler.

Analytiske formål

For å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi et system som heter Google Analytics. Her analyserer vi data slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold. Den informasjonen som blir lagret gjennom Google Analytics, som for eksempel IP-adresse, lagres anonymt på Google Analytics servere. Disse verdiene er anonyme og inneholder ingen informasjon som kan spores tilbake til deg, og IP-adresser anonymiseres.

Ingen personlig informasjon lagres hos oss

Vi lagrer ingen form for personlig informasjon om deg gjennom våre nettsider. Vi har kun anonym informasjon om din bruker-adferd som ikke kan linkes tilbake til deg personlig, eller til din enhet. Vi lagrer ikke personlig informasjon som for eksempel navn, nummer, epost, alder, kjønn, hobbyer, hvilke andre nettsider du besøker, osv. Som nevnt over, så kan for eksempel navn og epostadresse gjerne bli lagret i din nettleser som en informasjonskapsel, men dette er ikke informasjon vi har tilgang til. Cookies er til for å gjøre din opplevelse av nettsider brukervennlige og optimalisert for deg som bruker.

Facebook
Facebook