ELBILLADER

ELBILADER OG LADEMULIGHETER

Har du kjøpt eller tenker å kjøpe elbil?
Lading av elbil medfører høy belastning på det elektriske anlegget over tid. Det er nødvendig å utføre en gjennomgang av det elektriske anlegget før etablering av ladepunkt. I mange husholdninger kan det være behov for en større oppgradering av det elektriske anlegget for å ivareta bruksendringen lading medfører, både i eldre og nye anlegg. Formålet er å ivareta nødvendig elsikkerhet i anlegget.

Ved lading av el-bil anbefaler vi at det installeres en ‘’hjemmelader’’. Hjemmeladeren inneholder avansert elektronikk for å beskytte elbilen og det elektriske anlegget. Ladingen blir enklere, sikrere, raskere og boligen kan få økt verdi ved salg. Det finnes flere leverandører og vi anbefaler deg å benytte kjente produkter. Vi er behjelpelig med å foreslå produkter som passer ditt behov. For eksempel: Er det ønskelig/ behov for tid -eller effektstyring av ladingen, kan vi levere lader som er egnet til formålet!

Vi har satt sammen en brosjyre som gir deg oversikt over hvilken lademulighet din elbil har, den kan lastes ned via knappen på venstre side. Ellers anbefaler vi vår «elbilvideo» som oppsummerer det viktigste om lading. Dersom du har andre spørsmål om elbillading er det bare å kontakte oss.