Om oss

Hos oss får du erfarne og pålitlige elektrikere


EL-INSTALLATØREN AS er din pålitelige elektropartner når det gjelder elektriske installasjoner. Vi tilbyr tradisjonelle elektroinstallasjoner for boliger, leiligheter, hytter, næring og landbruk. I tillegg leverer vi smarthus, nettverk, brann- og innbruddsalarm. Vi betjener små og mellomstore bedrifter, boligsameier og private kunder på Geilo og Ål. Vi tar også oppdrag i hele Hallingdal ved forespørsel.


Du kan stole på oss for å levere pålitelige og trygge elektriske løsninger.

Elektrikerbil på Geilo go Ål

Ansatte

Nils-Gunnar - daglig leder og faglig ansvarlig


Selskapet eies og drives av Nils-Gunnar Arnegard fra Ål. Han har mer enn 12 års erfaring innenfor elektroinstallasjoner samt flere år med prosjektering og testing av avanserte styringssystemer i høyspent anlegg. El-installatøren ble startet i 2019 og vi etablerte full drift fra 1.januar 2020. Selskapet kan allerede vise til en sunn vekst og positiv kundeutvikling.

Eirik - servicemontør


I 2021 ansatte vi Eirik Flage fra Geilo. Han var ansatt i en solid bedrift og tar dermed med seg variert og god erfaring. Eirik har erfaring fra komplekse næringsbygg til enklere installasjoner i hus og hytte. Eirik gjør oss rustet til til å utføre ulike oppdrag og gir oss økt kapasitet.

El-installatøen As

Myren 14

3570 Ål

- Kontoradresse

El-installatøen As

Ustedalen 173

3580 Geilo

- ubemannet adresse