Om oss

Hos oss får du erfarne og pålitlige elektrikere


Vi er EL-INSTALLATØREN AS, din pålitelige partner innen elektriske installasjoner. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen elektro som inkluderer tradisjonelle installasjoner for boliger, leiligheter, hytter, næring og landbruk. I tillegg leverer vi avanserte løsninger som smarthus, nettverk, brann- og innbruddsalarm.

Vårt team er oppdatert på de nyeste løsningene og forskriftene innen bransjen, noe som gjør oss til en fremtidsrettet partner for dine elektriske behov. Vi er stolte av vår lokale tilhørighet i Geilo og Ål, hvor vi betjener små og mellomstore bedrifter, boligsameier og private kunder. Øvrige steder i Hallingdal betjenes på forespørsel.


Med vår ekspertise kan du være trygg på at vi leverer elektroløsninger som oppfyller dine forventninger.


Hvorfor velge oss som din elektriker?


  • God oppfølging fra første henvendelse til utført oppdrag

  • Konkurransedyktig pris 

  • Lokal bedrift med lokale fagfolk

  • Arbeidet utøves med høy yrkesstolthet


Når du velger oss, velger du et lokalt forankret firma som setter kundetilfredshet og kvalitet i fokus.

Elektrikerbil på Geilo go Ål

Ansatte

Nils-Gunnar - daglig leder og faglig ansvarlig


Selskapet eies og drives av Nils-Gunnar Arnegard fra Ål. Han har mer enn 12 års erfaring innenfor elektroinstallasjoner samt flere år med prosjektering og testing av avanserte styringssystemer i høyspent anlegg. El-installatøren ble startet i 2019 og vi etablerte full drift fra 1.januar 2020. Selskapet kan allerede vise til en sunn vekst og positiv kundeutvikling.

Eirik - servicemontør


I 2021 ansatte vi Eirik Flage fra Geilo. Han var ansatt i en solid bedrift og tar dermed med seg variert og god erfaring. Eirik har erfaring fra komplekse næringsbygg til enklere installasjoner i hus og hytte. Eirik gjør oss rustet til til å utføre ulike oppdrag og gir oss økt kapasitet.

El-installatøen As

Myren 14

3570 Ål

- Kontoradresse

El-installatøen As

Ustedalen 173

3580 Geilo

- ubemannet adresse