Tjenester levert av oss


Vi tilbyr en rekke tjenester. Vårt erfarne team av elektrikere er dedikert til å levere trygge og effektive løsninger for dine elektriske behov. Her er noen av tjenestene vi tilbyr:


Belysning

Vi spesialiserer oss på belysningsdesign som reflekterer ditt personlige uttrykk. Vårt mål er å skape harmoniske og innbydende miljøer gjennom lys. Vi tilbyr også energieffektive løsninger som LED-teknologi og intelligente lysstyringssystemer.


Elbillader

Vi tilbyr installasjon av skreddersydde elbilladere for elektriske kjøretøy. Vi sørger for optimal plassering og funksjonalitet, og vi installerer ladestasjoner som støtter forskjellige ladehastigheter og kapasiteter.


Smarthus

Vi er eksperter på smarthus-teknologi, som gir deg muligheten til å styre husets funksjoner fra en sentral enhet. Vi installerer smarthus-systemer etter ulike behov.


Brann- og innbruddsalarm

Vi tilbyr installasjon, vedlikehold og oppdatering av brann- og innbruddsalarm-systemer. Våre avanserte systemer kan integreres med smarthus-løsninger for fjernstyring og overvåkning.


Varmestyring

Vi hjelper deg med å oppnå en energieffektiv oppvarmingsløsning gjennom intelligent varmestyring. Vi installerer termostater og integrerer ulike varmekilder for optimal regulering av innetemperaturen.


Sikringsskap

Vi tilbyr også periodisk sjekk og vedlikehold for å opprettholde den elektriske sikkerheten over tid. Ønsker du renovering av ditt gamle skap tar du kontakt med oss